Me ostamme, myymme ja rahoitamme ajoneuvoja

AMCAP GROUP on yksi Ruotsin suurimmista autokonserneista, joka toimii sekä B2B, että B2C autokaupan ja varastorahoituksen parissa kolmen tytäryhtiön voimin;
AMCAP Garage, AMCAP Trading ja Handlarfinans.
Vuonna 2020 liiketoiminta laajentui myös Suomeen. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa ja tänä vuonna, 2020, tavoitteenamme on yltää 300 miljoonan euron liikevaihtoon.

Tee enemmän turvallisia kauppoja AMCAP Groupin kanssa!

MODERNIMPI VERSIO AUTOLIIKKEESTÄ

IHeinäkuussa 2020 muutimme Suomessa uusiin käytännöllisiin tiloihin, mikä mahdollisti liiketoimintamme kehitystä entisestään.

Uusien tilojemme ansiosta syntyi AMCAP Garage, paikka Espoossa, Länsiväylän kupeessa, joka mahdollistaa automyynnin kauppiaille sekä nyt myös yksityishenkilöille – Suomessa ja Euroopassa.

HALUAN OSTAA AUTON

AUTOSI ON INTOHIMOMME

Robert Moldén perusti AMCAP Tradingin vuonna 2009. Hän on myynyt yli 4000 ajoneuvoa, mikä takaa vankan osaamisen alalta ja autojen hinnoittelusta. Robert valittiin Ruotsissa Vuoden Yrittäjäksi 2017.

Vuonna 2019 AMCAP Trading osti 1700 autoa ja sen liikevaihto oli noin 53 miljoonaa euroa. Liiketoimintamallimme perustuu ajoneuvojen ostamiseen sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä, Suomessa ja Euroopassa. Ennätyksellisen kasvun ansiosta laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Loistavan tiimimme ansiosta tavoitteenamme on vuoden 2020 aikana ostaa 2500 autoa ja liikevaihdossa ylittää 100 miljoonaa euroa.

HALUAN MYYDÄ AUTON

HANDLARFINANS

Handlarfinans syntyi turhautumisesta vuonna 2018. Harva asia on nimittäin yhtä turhauttavaa kuin hankalat kaupat tai motivaatiota laskevaa kuin heikko likviditeetti.

Handlarfinans turvaa jokaiselle osapuolelle turvalliset kaupat ja tarjoaa samalla autokauppiaille mahdollisuuden päästä hyödyntämään täyttä potentiaaliansa kätevän rahoitusratkaisumme ansiosta. Kun olemme mukana, kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ

OLE MUKANA MATKALLAMME, SE ON VASTA ALKANUT!

2009

AMCAP Trading perustetaan. Yrityksen kautta ostamme autoja yksityishenkilöiltä ja kauppiailta Ruotsissa ja myymme niitä eteenpäin kauppiaille.

2018

Konserni kasvaa Handlarfinansin perustamisen myötä. Handlarfinans auttaa ahkeria kauppiaita tarttumaan kaupankäyntimahdollisuuksiin nopeasti ja vaivattomasti tarjoamalla uudenlaista varastorahoitusratkaisua. Mahdollistamme asiakkaillemme nopeamman kasvun ja oman potentiaalin tehokkaamman hyödyntämisen. Suomeen laajentaminen on jo suunnitelmissamme.

2019

Handlarfinansin ensimmäisen toimintavuoden aikana liikevaihtomme Ruotsissa oli noin 56 miljoonaa euroa ja vuoden 2020 liikevaihdoksi odotamme 200 miljoonaa euroa. Myös AMCAP Trading jatkaa vahvaa kasvuaan 53 miljoonan euron liikevaihdolla, jonka odotetaan kasvavan 100 miljoonaan euroon vuonna 2020.

2020

Kesäkuussa 2020 syntyi AMCAP Garage, joka mahdollisti automyynnin yksityishenkilöille. Laajennamme toimintaamme Suomessa kovaa vauhtia.